1 2 3 4 5

TOPLICE »ILIDŽA« GRADAČAC, 11.11.2018Toplice »ILIDŽA« GRADAČAC

11. 11. - 18. 11. 2018

 

Center za fizikalno medicino, rehabilitacijo in zdraviliško zdravljenje »ILIDŽA« v Gradačcu (BIH) je bil zgrajen leta 1980. Nahaja se na vzpetini severnega dela mesta, med dvema umetnima akumulacijskima jezeroma, katerih urejene plaže in trim steze omogočajo gostom, da ob medicinski rehabilitaciji in zdraviliškem zdravljenju  uživajo v lepotah kraja in aktivno doživljajo letovanje.

Poleg daleč na okrog znane mineralne vode, ki se uporablja pri zdravljenju in rehabilitaciji v centru koristijo tudi druge fizikalne terapije. Voda je termalno – mineralna, alkalna (Ph 7.5, karbonatna, sulfatna z vsebnostjo natrija, kalcija in magnezija.)

Stalna temperatura vode je od 28.5 stopinj Celzija. Voda je rahlo radioaktivna z vsebnostjo Radona.

Terapijske indikacije ugodno delujejo na revmatske bolezni, nevrološke bolezni, poškodbe in pooperativna zdravljenja, bolezni metabolizma (giht, dijabetes) in kronične ginekološke bolezni.

V toplicah ponujajo hidro terapije, termo terapije, elektro terapije, kinezio terapije, foto terapije, magnetne terapije, ultrazvočne terapije in ročne masaže. V toplicah sta dva bazena; terapijski in rekreacijski. Našim gostom omogočamo dva zdravstvena programa: Mali paket s tremi terapijami  in veliki paket s šestimi terapijami., ki jih predpiše zdravnik po prvem zdravstvenem pregledu. Odločite se lahko za enega  ali drugega kot tudi za bivanje v enoposteljni sobi ali dvo ali troposteljni sobi.Trajanje: 8 DNI ,   Cena: OD 315 €

Cena: MALI PAKET ZDRAVJA (3 terapije dnevno)

1/3 soba 315 €      

1/2 soba 370 €           

1/1 soba 488 €   

Cena: VELIKI PAKET ZDRAVJA (6 terapij dnevno)


e-novice

katalog

kdo smo

Smo manjša turistična agencija, ki turistične usluge pripravlja z odgovornostjo in srcem. Naša prva skrb je Vaše zadovoljstvo!

Spremljajte nas

imate vprašanje?