1 2 3 4 5

TOPLICE , 4.3.2019

TOPLICE "ILIDŽA" GRADAČAC

04. - 11. marec 2019

Cena: od 410 €


Center za fizikalno medicino, rehabilitacijo in zdraviliško zdravljenje »ILIDŽA« v Gradačcu (BIH) je bil zgrajen leta 1980. Nahaja se na vzpetini severnega dela mesta, med dvema umetnima akumulacijskima jezeroma, katerih urejene plaže in trim steze omogočajo gostom, da ob medicinski rehabilitaciji in zdraviliškem zdravljenju  uživajo v lepotah kraja in aktivno doživljajo letovanje.

Poleg daleč na okrog znane mineralne vode, ki se uporablja pri zdravljenju in rehabilitaciji v centru koristijo tudi druge fizikalne terapije. Voda je termalno – mineralna, alkalna (Ph 7.5, karbonatna, sulfatna z vsebnostjo natrija, kalcija in magnezija.)

Stalna temperatura vode je od 28.5 stopinj Celzija. Voda je rahlo radioaktivna z vsebnostjo Radona.

Terapijske indikacije ugodno delujejo na revmatske bolezni, nevrološke bolezni, poškodbe in pooperativna zdravljenja, bolezni metabolizma (giht, dijabetes) in kronične ginekološke bolezni.

V toplicah ponujajo hidro terapije, termo terapije, elektro terapije, kinezio terapije, foto terapije, magnetne terapije, ultrazvočne terapije in ročne masaže. V toplicah sta dva bazena; terapijski in rekreacijski. Našim gostom omogočamo bivanje v enoposteljni sobi ali dvo ali troposteljni sobi.Cena vključuje: avtobusni prevoz, nočitve, polni penzion, zdravniški pregled (prvi in zaključni), 3 terapije dnevno, slovenski predstavnik, zavarovanje, organizacijo, izvedbo in vodenje.e-novice

katalog

kdo smo

Smo manjša turistična agencija, ki turistične usluge pripravlja z odgovornostjo in srcem. Naša prva skrb je Vaše zadovoljstvo!

Spremljajte nas

imate vprašanje?