1 2 3 4 5

SPREHOD Z DINOZAVRI, SPEKTAKEL V ARENI ZAGREB , 9.3.2019

Preko 9 milijonov ljudi, v več kot 250 mestih sveta, si je doslej ogledalo spektakel »sprehod z dinozavri«. Produkcija velja več kot 20 milijonov dolarjev in vključuje novo najsodobnejšo tehnologijo, ki zagotavlja pozicijo največje in najboljše predstave o dinozavrih na svetu. To je spektakel, ki temelji na nagrajeni BBC seriji.

Iz njihove 200 milijonske vladavine na zemlji je v spektaklu predstavljenih 9 vrst dinozavrov. Največji med njimi je brahiozaver, ki od nosa do repa meri 11 metrov v višino in 17 metrov v dolžino.

Zgodba sveta prikazuje deljenje zemeljskih kontinentov, prehod iz sušnega razdobja v triasu v bujne zelene oaze poznejše jure. Oblikujejo se oceani, vulkani bruhajo, gozdovi gorijo in vse vodi k padcu ogromnega kometa, ki zadane zemljo in povzroči izumrtje dinozavrov. Vse to in še več si boste lahko ogledali v uri in štirideset minutni predstavi. V zagrebški Areni se nam bo predstavilo 52 članov turneje, igralcev in osebja, ki vključuje izvajalce, vudu tehnike, lutkarje, voznike dinozavrov, tehnično osebje za vzdrževanje dinozavrov, tapetnike, številne inženirje in osebje za razsvetljavo, video in zvok.

Podoživite originalno BBC televizijsko serijo, ki so si jo ogledali v 200 državah. Videlo jo je več kot 700 milijonov gledalcev. V ZDA je bil ta dokumentarec najbolj gledani na kabelski televiziji. Prodanih je bilo več kot 2.5 milijona DVD na vseh koncih sveta.

Vabimo vas, da si z nami ogledate ta spektakel v Zagrebu. Na voljo imamo 50 vstopnic za termin 9. marca ob 15:00 uri.


Cena: 50 € (Celje – Sevnica)

                        45 € (Krško – Brežice)


Odhodi: AP Celje 11:00, AP Sevnica 11:45, AP Krško 12:10, AP Brežice 12:25.

Trajanje: 1.DAN ,   Cena: OD 45 €

e-novice

katalog

kdo smo

Smo manjša turistična agencija, ki turistične usluge pripravlja z odgovornostjo in srcem. Naša prva skrb je Vaše zadovoljstvo!

Spremljajte nas

imate vprašanje?