1 2 3 4 5

ŠPANCIRFEST Varaždin, 25.8.2018Koncerti, ulični performansi, delavnice, razstave, bogata razstavno - prodajna ponudba, gastronomski užitki in druge bogate vsebine za deset dni dni vsako leto spremenijo prelepo zgodovinsko jedro Vaarždina v enkratno festivalno dogajanje, ki privablja na tisoče obiskovalcev. Že dvajset let se koncem avgusta zgodovinski del mesta spremeni v največje prizorišče na Hrvaškem. Ulice, trgi, palače parki, drevoredi in dvorišča postanejo prizorišča, gledališča, restavracije, bari, klubi, učilnice in trgovine največjega, najpopularnejšega in najbolj raznovrstnega hrvaškega festivala.
V preteklih letih so se mnogi spraševali kaj sploh je "Špancirfest". Odgovorov je več. Najnatančnejši odgovor pa je: Kaj sploh ni "Špancirfest?"
ŠPANCIRFEST je festival sprehajalcev, hedonizma, umetnosti, tradicija, in sodobnega ustvarjanja. Je festival, na katerem se lahko popolnoma sprostite in odpočijete. Festival vsako leto obiskovalcem ponuja bogat koncertni program, najboljše evropske in svetovne ulične dogodke, akrobatike in zabavljače in kreativni program. Duh povezave festivala in mesta s tisočimi obiskovalci, ki vsakodnevno uživajo v vsem kar ta enkrat festival ponuja vedno bolj privablja številne obiskovalce, ki se stalno vračajo.
Boste med njimi letos tudi Vi? Vabimo Vas, da z nami doživete duh tega festivala.

Cena vključuje prevoz, osnovno turistično zavarovanje in vodenje.
Odhodi: AP Brežice 7:00, AP Krško 7:15, AP S evnica 7:35, Petrol Radeče 7: 45, AP Celje 8:20

Prijava: boom@siol.net
ali 041 684 320
Trajanje: 1 dan ,   Cena: 30 €

e-novice

katalog

kdo smo

Smo manjša turistična agencija, ki turistične usluge pripravlja z odgovornostjo in srcem. Naša prva skrb je Vaše zadovoljstvo!

Spremljajte nas

imate vprašanje?