1 2 3 4 5

SILVESTROVANJE V TOPLICAH "ILIDŽA", 29.12.201829.12. - 2.1.2019


Se še niste odločili kje boste silvestrovali in preživeli dni okrog Novega leta? Predlagamo vam, da greste z nami v toplice »Ilidža« v bosansko mesto Gradačac. Za prijetno praznovanje in novoletni odklop bodo poskrbeli v toplicah s Silvestrovanjem in z reprizo pričakovanja Novega leta  z živo glasbo, ki jo bo izvajal »GIDA BAND« iz Tuzle.

 

V našem programu vam ponujamo štiri polne penzione, nočitev v dvoposteljnih sobah, koriščenje rekreativnega bazena, silvestrovanje in reprizo silvestrovanja. Slovesna večerja bo samopostrežna z neomejeno konzumacijo alkoholnih in brezalkoholnih pijač. Za reprizo pa bomo poleg večerje poskrbeli še za hladno predjed in tudi živo glasbo.

 

Toplice »Ilidža« v Gradačcu so znane toplice v prijetnem mestu s številnimi arhitekturnimi in zgodovinskimi znamenitostmi. Hotel je na atraktivni lokaciji nad mestom, ima 150 postelj. Vse sobe imajo TV in balkon. Termalna voda pa je zelo koristna za rehabilitacijo in zdravljenje številnih zdravstvenih težav. Voda v rekreativnem bazenu ima stalno temperaturo okrog 28°C.

 

Cena: 335 eur/osebo (pri udeležbi nad 20 oseb)Odhodi: Celje, Ljubljana, Novo mesto, Krško in Brežice


e-novice

katalog

kdo smo

Smo manjša turistična agencija, ki turistične usluge pripravlja z odgovornostjo in srcem. Naša prva skrb je Vaše zadovoljstvo!

Spremljajte nas

imate vprašanje?