1 2 3 4 5

SEJEM LOVA IN RIBOLOVA V SALZBURGU, 23.2.2019V času od 21.2. do 24.2.2019  bo v Salzburgu potekal eden največjih in najbolj obiskanih mednarodnih sejmov Die Hohe Jagd&Fischerei (sejem lova in ribolova), kateri je namenjen lovcem, ribičem in vsem ljubiteljem narave.  Lani je sejem obiskalo cca. 45.248 obiskovalcev. Letos bo svoja vrata odprl že enaintridesetič. Predstavilo se bo okoli 620 razstavljavcev, ki vam bodo predstavili vse v zvezi z lovom in ribolovom. Prav tako bo v času sejma, paralelno potekala tudi razstava Absolut allrad 4 x 4 (terenska vozila), ki bodo prav gotovo pritegnila veliko pozornosti.   

Sejem se bo odvijal na razstavišču v Salzburgu, kjer bodo razstavljavci predstavili nove proizvode in opremo (lovsko orožje, oprema in oblačila, ribiška oprema in tehnika) na številnih »predstavitvenih mestih«. Velik poudarek je tudi na lovskem turizmu.

Zgodaj zjutraj ob 5:00 se bomo odpravili iz Brežic. Sledila bo vožnja s krajšimi postanki mimo Novega mesta, Ljubljane, skozi Karavanški predor, mimo Beljaka do Salzburga. V Salzburg bomo predvidoma prispeli okrog 11:00 ure. Za ogled sejma bomo namenili okrog pet ur. Popoldan ob 17:00 uri bomo odpotovali nazaj proti domu. Domov bomo prispeli okrog polnoči.

Cena: 52 € (pri udeležbi več kot 40 oseb).


Odhodi: AP Brežice 5:00, AP Krško 5:15, Qlandia Novo mesto 5:40.

e-novice

katalog

kdo smo

Smo manjša turistična agencija, ki turistične usluge pripravlja z odgovornostjo in srcem. Naša prva skrb je Vaše zadovoljstvo!

Spremljajte nas

imate vprašanje?