1 2 3 4 5

PRETEKLIH PET LET , 18.1.2019KOMEDIJA ZAGREB

Muzikal »Preteklih pet let« je dobitnik nagrade Drama Desk za najboljšo glasbo in tekst. Že od 2014 ga izvajajo na številnih odrih sveta. To je od leta, ko je doživel tudi filmsko premiero.

To je intimno, humorni muzikal nabit z emocijami, humorjem in odlično glasbo. Celo dramsko zgodbo izvajata dve osebi Cathy in Jamie. Sama zgodba je izredno zanimiva. Paralelno pripovedujeta svojo ljubezensko zgodbo in ustvarjata sliko in zgodbo zveze, ki je prerasla v zakon.

V muzikalu se pojavljajo različni žanri. Pop, rock, jazz, latino in klasična glasba. Igralce na sceni spremlja bend, ki ga sestavlja šest glasbenikov in dirigent Stjepan Vuger. To je muzikal za vse, ki ljubijo to gledališko zvrst in za tiste, ki želijo postati ljubitelji muzikala.


CENA:      45 € (Celje – Radeče)

                   40 € (Sevnica – Brežice)


ODHODI AVTOBUSA: AP Celje 15:30, Radeče – Petrol 16:00, AP Sevnica 16:10, Brestanica – Pečnik 16:25, AP Krško 16:30,  AP Brežice 16:45.   

 

Prijave zbiramo do 14. januarja oziroma do prodaje razpoložljivih vstopnic. e-novice

katalog

kdo smo

Smo manjša turistična agencija, ki turistične usluge pripravlja z odgovornostjo in srcem. Naša prva skrb je Vaše zadovoljstvo!

Spremljajte nas

imate vprašanje?