1 2 3 4 5

O nas


Turistična agencija BooM je na trgu prisotna že dve desetletji. Ves čas si prizadevamo z bogato in pestro ponudbo biti med najboljšimi malimi agencijami. Pri nas vsak izlet ali daljše potovanje načrtujemo s polno mero odgovornosti in z željo, da bodo naši gosti zadovoljni s ceno, programom, prevozom, nastanitvijo, hrano in vodenjem. To zagotavljamo zato, ker delamo naše programe s srcem in vanje vtremo tudi dušo. Zato se naši gosti vračajo in želijo izlete ali potovanja, ki so pravi »boom«. Ne delamo vse, kar pa naredimo pa naredimo v Vaše zadovoljstvo.

Vsem, ki prihajajo v Krško in Posavje pripravimo zanimive programe s konkurenčno cenovno in kvalitetno ponudbo. Naši vodniki Vam Krško in Posavje predstavijo kompetentno in zanimivo. Zaradi vsega tega smo, po mnenju naših zadovoljnih gostov, boljši od drugih. Prepričajte se!

Vabimo Vas, da se nam pridružite na kakšnem od ponujenih izletov ali potovanju. Če ne pa pojdite z nami na katero operno ali baletno predstavo, ki jih organiziramo v različnih mestih sosednjih držav.

S spoštovanjem Vas Vabimo med nas. Pri nas ste vedno dobrodošli!

                                                                                                                                                                                      To Vam zagotavlja
                                                                                                                  Milan Brecl s sodelavci


e-novice

katalog

kdo smo

Smo manjša turistična agencija, ki turistične usluge pripravlja z odgovornostjo in srcem. Naša prva skrb je Vaše zadovoljstvo!

Spremljajte nas

imate vprašanje?