1 2 3 4 5

Muzikal Inside Out in ogled Beograda, 27.10.2018V Beograjskem gledališču na Terazijah začenjajo letošnjo gledališko sezono s svetovno uspešnico muzikala Inside Out.

Zgodba spremlja usodo šestih žensk, ki se tedensko srečujejo na psihoterapiji, da bi se na čimbolj primeren način spoprijele z ovirami na katere naletijo v našem svetu. V vsakdanjem življenju so to poslovne ženske, poročene in neporočene, soproge in matere. Vsako od njih se na svojstven način poizkuša otresti stereotipov, ki so jim vsiljeni s strani sodobnega življenja in medijskega predstavljanja slike o idealni ženi, ki bi morali biti vse.

Mora biti vitka, spremljati mora modo, biti mora emotivna, poročena, mati, finančno neodvisna, poslovno uspešna…

Vsaka od junakinj izpostavlja problem s katerim se srečuje z upanjem, da bo našla pravo rešitev in spremenila pogled na svet. Upajo tudi, da se bodo pogumnejše soočile s strahom, ki jih spremlja in da si bodo ustvarile nove življenjske šanse.

To je    muzikal avtorjev Adryana Russa in Douga Havertya, ki je doživel premiero 1989 v Los Angelesu. 1992 pa je prišel še na oder Broadwaya.

V soboto 27.10. bo muzikal predvajan v prvi reprizi. Premiera v Beogradu bo v petek 26.10. Torej si bomo ta muzikal ogledali med prvimi na tleh bivše Juge.

V Beograd bomo krenili v soboto zjutraj ob 6:00 iz Celja. V Beograd bomo prispeli okrog poldneva. Najprej si bomo ogledali glavno mesto Srbije. Zapeljali se bomo tudi na Dedinje, si ogledali muzej in hišo Cvetja. Popoldan se bomo nastanili v hotelu in se pripravili na večerno predstavo. Po predstavi se bomo odpravili v boemsko četrt Skadarlijo. Naslednji dan v nedeljo se bomo po zajtrku sprehodili še po mestu (Knezmihajlova ulica, Kalemegdan) in lahko stopili še na zeleno tržnico in še kaj. Okrog poldneva se bomo odpravili proti domu. Domov bomo prispeli v poznih večernih urah.

Trajanje: 2 DNI ,   Cena: 125 €

Cena vključuje avtobusni prevoz, nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v dvoposteljni sobi, vstopnico za muzikal, vstopnine, lokalno vodenje, osnovno turistično zavarovanje, davek za prevoz po Hrvaški in Srbiji, organizacijo, izvedbo in vodenje na poti.


Velja v primeur udeležbe več kot 20 oseb

e-novice

katalog

kdo smo

Smo manjša turistična agencija, ki turistične usluge pripravlja z odgovornostjo in srcem. Naša prva skrb je Vaše zadovoljstvo!

Spremljajte nas

imate vprašanje?