1 2 3 4 5

MAMMA MIA, 22.12.2018

SVETOVNA USPEŠNICA, KOMEDIJA ZAGREB »MAMMA MIA«

MUZIKAL, sobota, 22. december 2018Zagreb, glavno mesto sosednje Hrvaške, je mesto v katerem bije milijon src. V vsakem letnem času je zanimivo za obiskovalce saj ponuja svoje čare v vsej lepoti. Zanimiva arhitektura, bogato kulturno življenje, zanimivi lokali, trgovine, trgi, … še posebej v »veselem decembru« prav vabijo v to mesto, ki je najbližje glavno mesto katere od sosednjih držav. Zadnja leta je Zagreb večkrat razglašen za najlepše urejeno adventno mesto v Evropi. V mestu ni trga, ceste ali ulice brez dogodka. Vonj po kuhanem vinu, klobasicah in drugih dobrotah se širi iz številnih stojnic na lepo okrašenih ulicah in trgih. Zapeljite se z našo turistično agencijo v Zagreb in poleg prijetnega doživetja na ulicah mesta z nami obiščite še muzikal, svetovno uspešnico, Mamma mia.

 

Mamma mia je ameriška glasbeno romantična komedija. Je zgodba o nevesti, njeni mami in treh morebitnih očetih. Spremljajo jo pesmi ene najuspešnejših glasbenih skupin na svetu, švedske zasedbe Abba, ki vas vračajo v sladka leta mladosti.

 

Mamma mia ima vse odlike najboljšega muzikala. Sijajen je kot komedija. Ima družinsko vrednost. Je sijajen kot prijateljska vrlina in kot klasičen gledališki glasbeni show. V zagrebški Komediji so se s tem muzikalom še posebej potrudili z izbiro vokalno-plesnih vlog in jih podelili njihovim najboljšim članom. Tako v muzikalu nastopajo Vanda Winter, Danijela Pintarić, Luka Nižetić, Renata Sabljak, Damir Kedža, Đani Stipaničev, Mila Elegović, Ervin Baučić in drugi strogo preizkušeni pevci in plesalci. Režiser predstave je Igor Barberić, dirigent pa Dinko Appeelt.


Cena: 45 € Celje - Radeče

          40 € Sevnica - Brežice


 

Odhodi: AP Celje: 13:00, Radeče Petrol: 13:30, AP Sevnica: 13:40, AP Krško: 14:05, AP Brežice: 14:20Trajanje: 1 DAN ,   Cena: od 40 €

Avtobusni prevoz, vstopnico za muzikal, osnovno turistično zavarovanje, organizacijo in izvedbo. Cena velja za udeležbo 15 – 20 oseb.

e-novice

katalog

kdo smo

Smo manjša turistična agencija, ki turistične usluge pripravlja z odgovornostjo in srcem. Naša prva skrb je Vaše zadovoljstvo!

Spremljajte nas

imate vprašanje?