1 2 3 4 5

Karneval in balinjerada - Opatija, 24.2.2019

Že 36. leto zapored v Opatiji organizirajo, v pustnem času, nenavadno dirko maškaradnih vozil. To je dirka, ki karnevalskem vzdušju daje posebno »maštu« in adrenalin v neobičajni dirki vozil na krogličnih ležajih ali na »balinjerama« kot pravijo v Opatiji. Že mesece prej se tekmovalci pripravljajo na ta projekt in izdelujejo vozila, ki bi bila hitrejša, boljša, atraktivnejša. Nastopajo v štirih kategorijah – »monopatini, karići unjuli, karići dvojki, merikanska vozila«. Po tekmi se po poti spustijo tudi karnevalske skupine od centra Opatije do kopališča Slatina. Sodelovalo bo več sto udeležencev. Od posameznikov do celih družin. Videli boste maskirane čarovnice, viteze, parklje, angele, klovne in maske, ki bodo upodabljale trenutne lokalne, državne in svetovne like, ki so označevali preteklo leto. Izbrali bodo tudi »miss balinjerade«. Pridružite se nam in uživajte v Opatiji na neobičajni dirki v času opatijskega karnevala. Start dirke se prične z treningom in taxi balinjere. Ob 12:00 bo start dirke, ob 12:30 mimohod karnevalskih skupin. Ob 13:00 razglasitev zmagovalcev.


CENA: 30 €CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, osnovno nezgodno zavarovanje, organizacijo, izvedbo in vodenje. Cena je izračunana na udeležbo 30 + oseb.e-novice

katalog

kdo smo

Smo manjša turistična agencija, ki turistične usluge pripravlja z odgovornostjo in srcem. Naša prva skrb je Vaše zadovoljstvo!

Spremljajte nas

imate vprašanje?