1 2 3 4 5

DARUVARSKE TOPLICE , 22.10.2018

22. - 28. oktober 2018


Daruvarske toplice ležijo v srcu Daruvara, enega od najlepših malih mest kontinentalne Hrvaške. Njihov položaj je na samem izviru zdravilne mineralne vode in mineralnega blata. Toplice so sodobno oblikovan center za ohranjanje zdravja, umeščen v naravo, obkrožen z velikim urejenim parkom spomeniške in hkrati kulturne vrednosti. Toplice so nastale na ostankih rimskega naselja AQUAE BALISSAE, ki jih obkrožajo zgradbe kot pomembni kulturno-zgodovinski spomeniki. To so toplice, ki zdravijo dušo in telo. Posebej so specializirane za zdravljenje revmatskih obolenj in za medicinsko rehabilitacijo. Toplice imajo izredno dolgo tradicijo v uporabi zdravilnih mineralnih vod in zdravilnega mineralnega blata za človeški organizem. Kot naravni zdravilni dejavnik ob termalni vodi (46, 6 °C) iz skupine akvaterm, koristijo tudi zdravilno mineralno blato – fango (peloid). Toplice so od Zagreba oddaljene okoli 140 kilometrov.


ODHODI: CELJE, LJUBLJANA, NOVO MESTO, KRŠKO, BREŽICE


              

Trajanje: 7 DNI/6 NOČI ,   Cena: 360€ €
Avtobusni prevoz, nočitev v dvoposteljnih sobah, samopostrežni polni penzion, pregled zdravnika specialista, najmanj 3terapije dnevno po priporočilu zdravnika (hidrotepije, fangoterapije, parafin, elektroterapije, laser, magnet), neomejeno kopanje v bazenih s termalno vodo, vodeni ogled mesta, Julijevega parka s predstavitvijo posameznih in zaščitenih zdraviliških objektov, ogled mesta in " Zlate biblije" v knjižnjici.
Cena velja pri udeležbi več kot 20 oseb.
Doplačila (neobvezno): doplačilo za enoposteljno sobo 15 EUR (oseba na noč), dodatno zavarovanje za tujino z asistenco 12,10 EUR, riziko odpovedi 16 EUR.

e-novice

katalog

kdo smo

Smo manjša turistična agencija, ki turistične usluge pripravlja z odgovornostjo in srcem. Naša prva skrb je Vaše zadovoljstvo!

Spremljajte nas

imate vprašanje?