1 2 3 4 5

CVETLIČNI SEJEM PORDENONE, 3.3.2019

ITALIJA                                                                         

CVETLIČNI SEJEM PORDENONE

DATUM: 3. MAREC in 9. MAREC

V italijanskem mestu Pordenone bo letos v mesecu marcu, potekal 40. festival vrtov (ortogiardino) z več kot 300 razstavljavci cvetja, grmovnic in sadik sadnega drevja in trt. Na ogled bodo tudi različni stroji, oprema in orodja za urejanje vrtov, zelenic, parkov, vinogradov in okolice bivalnih površin. Vse to za profesionalne delavce in ljubitelje urejanja okolice doma. Lani je sejem obiskalo skoraj 70.000 obiskovalcev. Iz Brežic bomo odpotovali ob 5:00 uri. Vožnjo bomo s krajšimi postanki nadaljevali mimo Krškega, Sevnice, Novega mesta, Trebnjega, Ljubljane, Nove Gorice, preko mejnega prehoda Vrtojba do Pordenona. Po končanem ogledu se bomo med vožnjo proti domu ustavili še v Vitovljah pri Novi Gorici na turistični kmetiji Malovščevo, kjer nam bodo predstavili kmetijo in vinsko klet ter nas postregli z okusnim primorskim kosilom. Po poznem kosilu se bomo odpravili proti domu, kamor se bomo vrnili v poznih večernih urah.


CENA: 56 €  (pri udeležbi več kot 42 oseb).

V CENO VKLJUČUJEMO: avtobusni prevoz, vstopnino, kosilo, osnovno nezgodno zavarovanje, organizacijo, izvedbo in vodenje.

ODHODI: BREŽICE, KRŠKO,...

 

Trajanje: 1 DAN ,   Cena: 56 €
Avtobusni prevoz, vstopnino, kosilo, osnovno nezgodno zavarovanje, organizacijo, izvedbo in vodenje.

e-novice

katalog

kdo smo

Smo manjša turistična agencija, ki turistične usluge pripravlja z odgovornostjo in srcem. Naša prva skrb je Vaše zadovoljstvo!

Spremljajte nas

imate vprašanje?