1 2 3 4 5

BOŽIČNA BAJKA V MOZIRSKEM GAJU, 26.12.2018


BOŽIČNA BAJKA V MOZIRSKEM GAJU

 

Sreda, 26. december 2018V Mozirskem gaju lahko obiskovalci že štiri desetletja uživajo v čudovitem naravnem okolju parka. Od lanskega leta pa lahko obiskovalci v tem parku doživijo še čudovito Božično bajko. Pravljica bo letos odeta v milijon božičnih lučk oblikovanih v atraktivne oblike. To bo priložnost, da zašepetate svoje želje Božičku in pravljičnim vilam, se okrepčate s sladkimi prigrizki in vročim napitkom ter se prepustite čudežu narave v zimskem času.

 

Iz Brežic se odpeljemo ob 13:00, najprej se ustavimo v Vojniku in si med sprehodom pogledamo več kot 200 jaslic na prostem in v dvorani. Posebnost so domiselne jaslice pri hišah na ulicah Vojnika. Letos obljubljajo nove kreacije iz različnih materialov (les, kamen, kovine, poliuretan…) Po sprehodu se odpeljemo proti Mozirju. V Mozirskem gaju občudujemo Božično bajko in uživamo v več kot milijon božičnih lučkah. Okrog 20. ure se odpeljemo proti domu.

 

Med potjo domov občudujemo še okrašen Žalec, Celje, Laško in druge kraje.

Domov se vrnemo okrog 22. ure.
e-novice

katalog

kdo smo

Smo manjša turistična agencija, ki turistične usluge pripravlja z odgovornostjo in srcem. Naša prva skrb je Vaše zadovoljstvo!

Spremljajte nas

imate vprašanje?