1 2 3 4 5

BANJA KANJIŽA, 9.12.2018

9. - 16. DECEMBER 2018


Trideset kilometrov od Subotice in jezera Palić ter trinajst kilometrov jugovzhodno od mejnega prehoda Horgoš se nahaja prijetno in mirno mesto Kanjiža ob desni obali reke Tise. V svetu turizma je mesto znano po toplicah Kanjiža. Banja Kanjiža se nahaja na desni obali reke Tise v velikem zelenem parku na nadmorski višini 87 metrov. Razen vode je v terapijski ponudbi tudi zdravilno blato – peloid. V Banji Kanjiži zdravijo revmatske bolezni, poškodbe perifernega živčnega sistema, stanja po ortopedskih operacijah in poškodbe centralnega živčnega sistema pri otrocih. Voda pa ugodno deluje tudi na kožo. Okolica Kanjiže je zanimiva tudi za različne oglede naravnih, kulturnih, sakralnih in drugih zanimivosti. Tradicionalno dobra in zanimiva vojvodinska kuhinja nikoli ne razočara. Gostom in pacientom zdravilišče ponuja dva zaprta bazena, športna igrišča, veliko športno dvorano in sprehajanje v parku ali ob Tisi.

 

CENA:

                        480 €/nad 15 oseb

                        435 €/nad 30 oseb

                        390 €/nad 40 oseb

 


CENA UPOKOJENCI:

                        400 €/nad 15 oseb

                        355 €/nad 30 oseb

                        335 €/nad 40 oseb

Trajanje: 9 DNI / 8 NOČI ,   Cena: od 390€ €

Avtobusni prevoz, nočitev v dvoposteljnih sobah, postrežni polni penzion, zdravniški pregled, vse terapije po priporočilu zdravnika, neomejeno koriščenje termalnega bazena, slovenski predstavnik.

Pri aranžmaju upokojenci so vključene 3 terapije.

e-novice

katalog

kdo smo

Smo manjša turistična agencija, ki turistične usluge pripravlja z odgovornostjo in srcem. Naša prva skrb je Vaše zadovoljstvo!

Spremljajte nas

imate vprašanje?