1 2 3 4 5

BANJA KANJIŽA, 8.12.2018

8. - 16. DECEMBER 2018


Banja Kanjiža je zdravstveni kompleks z dolgoletno tradicijo- »že sto let varuje zdravje.« Je v neposredni bližini, sredi mestnega parka v mestu Kanjiža, ki je mesto tišine in zdravja, zelena oaza in edinstven biser Vojvodine. Nahaja se na desni obali reke Tise, na severu pokrajine ob meji z Madžarsko. Kot obmejno mesto ima Kanjiža vlogo najprometnejših vrat iz Srednje Evrope, preko cestnega in želežniškega prehoda Horgoš ter rečnega prehoda v samem mestu. V mestu Kanjiža se je zgodba o turizmu pričela v prejšnjem tisočletju, v letu 1913. Takrat je začel obratovati topliški center, ki se je v devetdestetih letih razvil v sodobno specialno bolnico za rehabilitacijo. V medicinskih uslugah zdravniki specialisti in drugo zdravstveno osebje pomaga pri zdravljenju: Vnetega in degenerativnega revmatizma, stanj po poškodbah na lokomotornih delih telesa, kakor tudi po operacijah hrbtenice in vstavitvah umetnih delov sklepov kolka, kolen,...obolenj centralnega in perifernega živčnega sistema, otroške rehabilitacije.

 

Odhod iz Krškega ob 4:00 zjutraj. Sledila bo vožnja mimo Novega mesta, Ljubljane, Celja, Maribora, Lendave, po Madžarski mimo Kaposvara do Peča. V Peču daljši postanek za ogled tega izredno zanimivega mesta, ki je bilo leta 2010 tudi evropska prestolnica kulture. Po ogledu bomo nadaljevali vožnjo mimo Mohača, Baje do madžarsko – srbskega mejnega prehoda Kelebija. V toplice prispemo zvečer. Po namestitvi v sobah nas bodo sprejeli zdravniki in določili terapije, ki jih bomo začeli izvajati že v ponedeljek – terapije bomo imeli vse do odhoda v nedeljo ob 7:30. Terapije bodo potekale vsak dan. Popoldan bo čas za individualno kopanje v bazenu, masaže, pedikure, kozmetična lepšanja ali za fakultativne izlete. Po odhodu iz toplic v nedeljo, se bomo ustavili pred prestopom srbsko – madžarske meje še v Subotici. V krajšem sprehodu si bomo ogledali mesto in se ustavili na kavici v eni najlepših kavarnic v tem delu Evrope. Po prehodu meje pa bomo pot nadaljevali proti domu do Maribora, Celja in Ljubljane in Krškega,  kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

 

Cena na osebo:

- v troposteljni sobi   420€

- v dvoposteljni sobi  470€

- v enoposteljni sobi  510€V času bivanja v Banji Kanjiži vam ponujamo tudi dva fakultativna izleta v madžarski Seget z ogledom muzeja salam in paprike in v Male Pijace ter Palić z ogledom Salaša, pokušino kozjega in kravjega sira, žganja in z degustacijo ter ogledom vinske kleti Vinski dvor. Med vračanjem v Banjo Kanjižo si ogledamo še najstarejšo pravoslavno cerkev v Martonošu. Cena izletov je okrog 25 eurov in se plačajo pred odhodom. Program izletov posredujemo po prijavi za bivanje v Banji Kanjiži. Izlete nam organizira lokalna turistična organizacija.<

Trajanje: 9 DNI / 8 NOČI ,   Cena: od 470 €
Avtobusni prevoz, 8 nočitev v hotelu Aquamarin 3*, polni penzion, najmanj 3 terapije dnevno po priporočilih zdravnika, zdravniški pregled, vodeni ogledi po mestu Kanjiža, Pečuh in Subotica, slovenski predstavnik, organizacija, osnovno turistično zavarovanje, izvedba in vodenje na poti. Prijavnina  in turistična taksa je vključena v ceno. Cena je  izračunana  za udeležbo več kot 20 oseb.

e-novice

katalog

kdo smo

Smo manjša turistična agencija, ki turistične usluge pripravlja z odgovornostjo in srcem. Naša prva skrb je Vaše zadovoljstvo!

Spremljajte nas

imate vprašanje?