1 2 3 4 5

BANJA JUNAKOVIĆ , 9.9.2018

9. - 16. september 2018


Štiri kilometre vzhodno od Apatina, obkrožene s prelepim gozdom, z ekološko ohranjeno naravo, se nahajajo Toplice Junaković, ene od zdravilnih oaz Bačke. Kemijske analize kažejo, da voda, katere temperatura dosega 60 °C vsebuje natrij, litij, kalcij in magnezij in se zato prišteva med podobne vode tistim v čeških Karlovih Varih. Zdravljenje v teh toplicah izvajajo v Rehabilitacijsko-rekreacijskem centru »Junaković« ob uporabi najsodobnejših medicinskih metod, pod nadzorom zdravnikov specialistov in usposobljenih terapevtov. V toplicah Junaković zdravijo revmatizem, poškodbe perifernega živčnega sistema, ginekološka obolenja in druge težave. Gostom in pacientom v toplicah ponujajo sodoben športno-rekreacijski kompleks bazenov (olimpijski, terapijski, otroški bazeni, bazen s skakalnico in več med seboj povezanih bazenov). V okviru centra je tudi več športnih objektov (avtomatsko večstezno kegljišče, savne, malo nogometno igrišče, rokometno igrišče, štiri teniška igrišča in steza za sprehod po gozdu).

Bližnja Apatin in Sombor s svojo okolico pa po svojem turističnem potencialu spadata v sam vrh vojvodinske turistične ponudbe. Raznovrstnost živalskega in rastlinskega sveta lahko najbolje spoznate, če z nami obiščete naravni rezervat »Gornje Podunavje« z ladjo, ki odpluje iz najsodobnejše marine na Donavi, ki se nahaja približno na polovici toka te najdaljše evropske reke.

 

CENA: od 385 € dalje

Prijava: boom@siol.net

041 684 320


                     

Trajanje: 8 DNI / 7 NOČI ,   Cena: 365€ €
Avtobusni prevoz, nočitev v dvoposteljnih sobah, postrežni polni penzion, zdravniški pregled, do 5 terapij dnevno, neomejeno kopanje v termalnem bazenu, slovenski predstavnik.

e-novice

katalog

kdo smo

Smo manjša turistična agencija, ki turistične usluge pripravlja z odgovornostjo in srcem. Naša prva skrb je Vaše zadovoljstvo!

Spremljajte nas

imate vprašanje?